بهگزارش «حیات»، در آستانه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترینهای آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی و تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی در این عزیزان برگزار شده است. از ویژگیهای شاخص این جشنواره آن است که سرآمدان تحصیلی بهعنوان دستاوردهای طرح شاهد به جامعه معرفی میشوند.
آنچه در پی میآید گفتگوی خبرنگار حیات با فاطمه پروینزاده فرزند علیرضا پروینزاده جانباز معزز 25درصد از برگزیدگان این جشنواره است. وی حائز رتبه اول رشته شیمی فیزیک در مقطع دکتری تخصصی میباشد.
فاطمه پروین زاده گفت: من متولد سال 1364 از استان کهگیلویه و بویر احمد هستم. در حال حاضر دانشجوی دکتری شیمی از دانشگاه دولتی یاسوج میباشم و بهعنوان کارشناس پیشبینی سینوپتیکی، 3 دینامیکی وضعیتجوی در اداره کل تحقیقات هواشناسی استان کهگیلویه و بویر احمد مشغول بهکار هستم.
وی در ادامه افزود: بیش از 15 مقاله علمی و پژوهشی ارائه دادهام، از جمله نگارش چندین مقاله در زمینه حقوق و روانشناسی، تالیف کتاب اصول و مبانی شیمی فیزیک، انجام طرح پژوهشی در زمینه آلودگی آب و هوا، همکاری با طرح پژوهشی عملکرد مفید برخی گونههای گیاهی بومی در درمان عفونتها، همکاری با دو طرح پژوهشی در زمینه نانو لولهها و انجام طرح پژوهشی بررسی بر همکنش یونهای فلزی با سیستمهای بیولوژیک را انجام دادهام.
دانشجوی برگزیده جشنواره جایزه ملی ایثار در ادامه اضافه کرد: با توجه به رسالتی که نخبگان شاهد و ایثارگر همانند پدرانمان در زمان جنگ دارند، نیاز به تحصیل علم و استفاده از فن آوری های نوین با وجود شرایط تحریم جهت پیشرفت و ارتقاء توان علمی و کاربردی کردن آنها به عنوان یک نیاز اساسی ضروری به نظر می رسد. جامعه ایثارگری در این راستا پیشتاز بوده و نیروی متخصص و متعهدی تحویل جامعه اسلامی داده است.در مقطع کارشناسی ارشد ، حمید رضا شاملویی استاد برجسته گروه شیمی همواره با حمایت هایشان مشوق بنده در انجام کارهای پژوهشی بودند و در مقطع دکتری نیز برای دستیابی به نتایج مطلوب و تاثیرگذار وارائه کارهای پژوهشی ، از ابتدای تحصیل در این مقطع ، با راهنمایی و کمک دکتر مهدی خیرمند استاد با اخلاق و توانمند گروه شیمی دانشگاه یاسوج که بدون کمک ایشان این تحقیق راه به مقصد نمی برد،شروع به کارهای پژوهشی نموده ام .
پروین زاده در پایان گفتگو بیان کرد: پتانسیلهای غنی موجود در مجموعه نخبگان شاهد و ایثارگر در صورت ساماندهی بهصورت کارگروههای تخصصی، منطقهای، استانی و جلسات منظم با شناخت کافی از مناطق خود و نیازسنجی مشکلات آن منطقه میتواند در کمکرسانی به دولت آینده راهگشا باشد.
انتهای پیام/